Newsies Sketch 2017

Comencem els assatjos pel festival d'Sketch d'aquest any!!

 

El Festival de Sketchs organitzat pel Club Llar de Barcelona, és un Festival benèfic en el qual es recapten fons per a projectes solidaris a Àfrica o Índia. L'any passat es va projectar un audiovisual sobre el projecte de centre de formació per a dones joves en alfabetització, hostaleria, tècniques tèxtils i micro negocis, situat en Alipur (Sohna, Índia), i la necessitat de disposar d'una nova seu. 

 

Els assajos, la preparació i el propi festival tenen un sentit educatiu i formatiu: disciplinaconstànciacompanyoniaesforçtreball en equip entre d'altres.

 

Participarem dins la categoria juvenil amb el títol "Newsies".

 

El Festival solidari de Sketchs es celebrarà a l'Auditori del Fòrum de Barcelona el dissabte 1 d'abril del 2017 a les 17.00 h, l'adreça exacte amb el link del plànol per arribar és : Parc del Fòrum, Plaça Leonardo da Vinci, s/n 08901 Barcelona. 

 

No deixis passar l'oportunitat de participar en un event com aquest, on l'any passat l'assistència superava les 1.800 persones!. No t'arrepentiràs! 

 

                

                                            

 

Aquí us deixem els links dels vídeos dels sketchs de la categoría juvenil i infantil que vam presentar l'any passat.

iThink

Parar-se i pensar és, cada cop més, una necessitat. L'acceleració del temps en que vivim, molts cops ens dificulta entendre el sentit del que ens passa i del que ens envolta.
Atura't, pensa.... I actua!

Isard al Pas dels Pirineus (24/10/2016)

Les associades i amigues de Primer d'ESO hem conegut una mica el Pas dels Pirineus i la seva història. Hem fet un parell d'excursions a la Cabana de St Rafael i a la Cova del Corb.

El primer dia vam tenir la sort de poder escoltar l'explicació del Jordi Piferrer de les diferents dependències de la rectoria i la seva història. Sobretot de l'habitació on va passar la nit St. Josepmaria i els seus acompanyants la nit abans de trobar la rosa de Rialb que va tornar la pau a la seva ànima.

Volem agrair a l'Associació Amics de Pallerols que ho tinguin tot tan bé. Les rutes estaven perfectament assenyalades i això ens ha facilitat molt.

Hi tornarem!


Made with love by Joline. All rights Reserved.